מתכון נחמד
ובעיקר- עשיר בסיבים מסיסים שמסייעים להורדת רמות כולסטרול ותהליכי עיכול. משביעים מאוד!
חשוב לשתות מספיק נוזלים- מים לאחר אכילה של המאפינס.
החומרים הדרושים:
2.5 כוסות סובין שיבולת שועל
חצי כוס סוכר חום
1 כפית אבקת אפייה
1.5 כפיות קנמון
1 כוס קרנבריס
1 ביצה
1 כפית שמן
1.5 כוסות חלב
הכנה:
לחמם תנור ל 220 מעלות.
לערבב חומרים יבשים בנפרד
לערבב חומרים רטובים בנפרד
לערבב הכל יחד
להעביר את הרביכה לסלסלות נייר או תבנית מאפינס
לאפות 18-20 דקות בחום 220 מעלות צלזיוס.
